Beoordelingen van Grieks Restaurant To Kastelli Sassenheim

Recente recensies van Grieks Restaurant To Kastelli Sassenheim

5 sterren na 251 reviews

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima, smaakvol, warm.......

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg smakelijk, we hebben dan ook heerlijk gegeten, werd op de afgesproken tijd bezorgd. Heel tevreden

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lieve mensen. Belde zelfs dat ze 10 min later zouden zijn en dan staat er een super lieve jongen aan de deur met ook nog eens heerlijk eten. Dank jullie wel! Wij bestellen snel weer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was op tijd bezorgd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk grieks eten al meerdere malen besteld en dat blijven we doen bedankt Nikos en team

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees was erg lekker alleen jammer dat de rauwkostsalade bevroren was.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees was heerlijk op smaak en mals. Maar als je geen patat wil en extra rijst vraagt, schep dan dat bakje vol, net zoals bij de patat. Dit in Nederland, wij eten duidelijk héél goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk, goede hoeveelheid. Ruime keuze aan diverse gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden dit keer de Kip Souflaki schotel, alleen viel dat mij wat tegen. De smaaksensatie die ik bij de Cyclope schotel had, was minder. Volgende keer toch maar weer een van deze schotel bestellen!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten goede prijs en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk en voldoende warm.Het werd op de bestelde tijd gebracht.Er was meer dan voldoende en zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank en tot een volgende keer.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk en voldoende warm.Het werd op de bestelde tijd gebracht.Er was meer dan voldoende en zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank en tot een volgende keer.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

1e keer dat wij hier besteld hebben, maar zeker niet de laatste keer. Vlees was heel leeker en de salade was beter dan gemiddeld bij een Grieks restaurant. De speciale lockdown prijs maakte het geheel tot een feestje.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en op tijd

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! In eerste instantie waren ze de friet vergeten, maar die werd keurig nagebracht (in de regen) zodra ze daar zelf achter kwamen, met extra baklava erbij. Super geregeld!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. We hadden iets anders genomen dan we wel eens eerder besteld hadden alleen jammer dat we niet wisten wat de namen van de smeersels voor het stokbrood waren.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Het eten was weer heerlijk. Fijn restaurant.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd gaat het erg mis met de bestellingen. Ons huis kon niet gevonden worden. Terwijl wij toch regelmatig bestellen. Hadden een andere bestelling ontvangen, wat wij niet besteld hadden. Uiteindelijk hadden we meer gehad. Pita broodjes waren verbrand en hard. Het is erg jammer. Ik hoop dat jullie hier wat aan gaan doen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten keurig op tijd en warm. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Eten was perfect op tikd geleverd en smaakte geweldig. 😀

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging perfect geregeld

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Was prima. Heel handig om een mail te krijgen met de te verwachten bezorgtijd!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was wel goed, maar had iets pittiger gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben alle 4 voortreffelijk gegeten zeker een aanrader

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed verzorgd.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. De Kastelli schotel oor 2 pers. was heerlijk en voldoende. Salade meer als genoeg. Goede sauzen. Ook mijn gasten waren zeer tevreden . Alleen het toetje was wat minder maar dat is zeer goed opgelost. Dank je wel Nikos.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top kwaliteit, we vonden deze keer alleen dat er weinig friet bij zat. Bij alle 3 de menu's. Ook de salade was deze keer niet zo als anders... Maar we blijven bestellen hoor!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

🤤😋🥰

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat eenvoudig. Afhaal menu op tijd klaar. Smakelijk en goed verzorgd. Is helaas (te?) snel afgekoeld. Door aanbieding goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Hebben nu voor de 4e keer besteld, blijft lekker. Je krijgt echt meer dan genoeg, ook de friet en salade. Menu To Kastelli genomen. Aanrader!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben 4 schotels besteld waarvan 1 2x. Eten was op bestelde tijd klaar. Bediening was vriendelijk en betaling ging vlot. Na kwartier waren we thuis met ons eten wat al heerlijk rook toen we de verpakkingen open maakten. Vol enthousiasme gaan eten. Vlees was goed van smaak en voldoende. De sla en rijst waren ook goed. De patat had van ons wat gaarder gemogen waardoor het nog iets krokanter zou smaken.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie facebook. Jammer dat het eten koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!! Erg van genoten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, goed op temperatuur en op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten , voor herhaling vatbaar!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als ik een gerecht bestel met saus, wil ik dat ik veel saus heb. Niet 1 klein theelepeltje. Als je een bijgerecht besteld, moet dat wel in evenwicht staan met de prijs. En jullie kijken naar een mooie presentatie in het bakje, maar ik heb trek, dus wil véél zien in dat bakje. Maar eerlijk is eerlijk, de hoofdgerechten waren wéér geweldig. Goed warm en mooie hoeveelheid.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje gyros was heerlijk, goed vlees en vers. Ik miste wel de patat tussen het broodje. De cheesecake was teleurstellend. Heel klein en chemisch.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en genoeg. Biertje door t weer extra koud, heerlijk!! Goede aanbieding en was ook op tijd bezorgd!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader, lekker portie prima gegeten

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Een aanrader!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel bezorgd

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima heerlijk gegeten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, voor herhaling vatbaar

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker! Ruim genoeg,lekkere verse salade. Patat weliswaar iets slap maar toch lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, Heerlijk, vers, warm, snel geleverd en meer dan voldoende !!! Chapeau mannen en vrouwen bij Tot Kastelli blijf zo doorgaan !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spanakopita was echt te klein, te duur en geen echte spanakopita. Heel jammer. De mix grill was wel lekker.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat nieuws geprobeerd de Scalopinia a la Creme sorry hoor maar de varkenshaas was veel te droog gebakken en de saus was zo dun als water. De Chicken wings waren weer fantastisch blijf op de kwaliteit letten Nikos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten Goede service

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij To Kastelli maar niet voor het laatst! Op de To Kastelli schotel was niets aan te merken. Heerlijk van smaak en ruim voldoende!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker voor een goede prijs ,

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

wij vinden de souvlaki en gyros heerlijk, maar we houden met zijn tweeen over van een maaltijd. We zouden voor willen stellen de patat te vervangen door rijst en wat minder gyros en daarvoor in de plaats meer of een tweede salade. De patat wordt snel slap en de hoeveelheid vlees is voor ons te veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een vriendelijke mensen. Lekker gegeten. Wij gaan zeker nog een keer bij jullie eten!! Bedankt!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ontzettend lekker gegeten! Wij hadden het To Kastelli menu voor 2 personen en hebben er met 2 volwassenen en een kind van 12 heerlijk van kunnen eten. Lekkere friet, frisse salade en het vlees meer dan genoeg. Aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, zeer aan te bevelen. Hopen dat het restaurant snel open kan gaan.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu al meerdere keren maaltijden gehaald. Alle keren was het heerlijk. Alleen de patat is altijd niet lekker meer. Deze doen wij thuis heel even in air fryer en dan zijn ze weer heerlijk. Komen zeker hier weer terug

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beedje jammer als je een iets voor 2 personen besteld er maar 1 stukje kip bij zit . Verder was het goed te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was heerlijk en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sinds de vorige eeuw (letterlijk) weer eens Grieks gegeten en het was erg lekker! Zullen we zeker nog een keer doen met ons gezin.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd. Helaas slappe en koude patat. Wij hadden brood bij gerecht verwacht zoals in omschrijving stond aangegeven. Helaas gemiste kans zo!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar het werd niet echt warm afgeleverd.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verpakt en smaakte top.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees erg lekker, salade erg lekker alleen de saus van de kipspies was zo dun als water en de friet was echt heel slecht, en duidelijk dubbel gebakken en oud.Kom op jongens, friet is geen duur product dus ga daar nou niet op bezuiniggen, bestel goede friet dat gaan je klanten waarderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat uit eten op dit moment niet mogelijk is, welke we thuis uit eten. Dus eten besteld, tafel gedekt en wijntje open getrokken. We hadden het eten besteld om 19:00, maar helaas was het er om 19:30 nog niet. Na bellen met een gestreste meneer bleek dat het klaar stond maar de bezorger er nog niet was. Het werd door iemand anders om 19:50 gebracht. Dat is op zich te waarderen, maar we zaten wel 50 minuten te wachten, helaas. In een restaurant geen probleem, maar als je thuis een tijd afspreekt wat minder. Het eten was slecht verpakt, de saus van de scallopini's was gaan lekken. Het eten voldeed niet aan onze verwachtingen. We verwachten gezien ook de prijs wel restaurant waardig eten, maar het was van mindere kwaliteit dan van de lokale döner leverancier en meer dan twee keer zo duur. De stiffado was nog wel ok, maar de scallopini was droog en weinig smaakvol. Toetjes waren ok (baklava en tiramisu). Al met al was er weinig liefde en aandacht aan het eten en de bezorging be

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de eerste keer besteld bij To Kastelli. Er werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was warm, smakelijk, mooie porties. Kortom voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Viel tegen. Lange zwarte haar in pita-giros. Weinig tzaziki, veel koolsaus. Sla bij spinazie-bladerdeeg niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De gyros en de souvlaki waren heerlijk. Maar wij zouden een volgende keer de voorkeur geven aan duidelijk meer salade of andere groente en minder vlees ( in dit geval gyros)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gyrosvlees was een beetje taai en niet knapperig. De patat was slap. De salade en tzaziki waren heerlijk.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van diverse soorten vlees. De salade was iets minder onder er maar 2 blokjes feta in zaten en veel ui. Qua volume ruim voldoende.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten! Echt de griekse smaak, alles vers warm en zeer prettige mensen!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Grieks eten. Bezorging was een half uur te laat

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. komen bij heropening snel in het restaurant eten.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en nog goed warm eten bij bezorging!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en overvloedig. Dit was een test voor mijn verjaardag binnenkort en we komen er zeker op terug. Vriendelijke groet

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Schotel To Kastelli besteld en gegeten op Nieuwjaarsdag. Een lekkerdere maaltijd op mijn verjaardag kon ik mij niet wensen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was op de minuut bezorgd. Top tent aanrader !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld super mooi op tijd en zeker voldoende kan niet anders zeggen top ga zeker vaker bestellen

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de derde keer hier eten afgehaald. En wederom was het heerlijk. Kan niet wachten op het moment dat we ook weer in het restaurant kunnen eten. Met een griekse sfeer erom zou het nog meer smakenn

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Adres was kennelijk te moeilijk

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling werd prima op tijd geleverd. Drie verschillende gerechten besteld en alles was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. een tip: De porties salade en tzaziki mogen wat ons betreft best iets groter zijn.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En opnieuw genoten van de overheerlijke koteletjes. Ook weer leuke aanbiedingen. 😀😋

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk gezegd viel het tegen de moussaka was erg fijn beetje baby voedsel achtig de patatjes waren taai vlees was oké

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Tzatziki was naar ons idee wel erg weinig bij een gyrosschotel. Bij de andere schotel waar gyros bij zat helemaal geen tzaziki...naar ons idee een gemiste kans voor een grieks restaurant. De maaltijd stond keurig klaar op de afgesproken tijd bij het afhalen

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten. Eten was lekker en voldoende. De schotels waren in de aanbieding en hierdoor leuke kennismaking.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. wat was het lekker! Prima portieś, goed warm en smaakvol. De bezorging was ook prima, zelfs nog iets eerder dan aangegeven. Kan niet wachten tot het restaurant opengaat, we komen snel bij jullie eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer smaakvol, 3x besteld en 3x top. Wat een aanrader. Prima kwaliteit/prijs verhouding en goede hoeveelheid eten.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer zo lekker gegeten. Heerlijk het was weer geweldig. Ik heb het nog niet meegemaakt dat ik iets negatiefs kon zeggen over de kwaliteit.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten is zeker weten voor herhaling vatbaar. Ik kan het iedereen aanraden!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten dat keurig op tijd en met gepaste afstand bezorgd werd!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voor de zoveelste keer weer super lekker. Wil alleen nog een advies geven over de patat. Als jullie de patat in een zak doen, blijft de patat langer krokant. In de gesealede verpakking wordt de patat slof.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk eten, op afgesproken tijd was eten klaar, acceptabele prijzen en hartelijk personeel

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best prijzig voor wat je krijgt. Vlees was droog.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, vriendelijke bediening (bij afhalen) Dit restaurant is een aanwinst voor Sassenheim.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima 👌 Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoofdgerechten waren erg lekker maar de voorgerechten gebakken mosselen (erg weinig) en de feta spinazie soort pastei was zompig aan de onderkant en er zat alleen spinazie in. De voorgerechten waren echt het geld niet waard. Zo jammer want de hoofdgerechten waren wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en op tijd..vriendelijke mensen.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Corfu schotel 3x. Heerlijke verschillende soorten vlees. TIP: Misschien hoeveelheid iets verhogen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! 2 x 2 pers schotels besteld. Nog sneller gebracht dan aangeven! Meer dan voldoende eten. Heerlijk smaakvol gegeten! Aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend prijs-kwaliteit. Het bestelde eten werd echt warm en netjes verpakt aangeleverd. Heerlijk klaargemaakt.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd gereed, goede porties en smaakvol. Voor sassenheim een goede aanvulling als griekse keuze.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeel lekker..

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer iets besteld. Bezorging was op tijd, eten héérlijk en de dame die het bracht was ook leuk vrolijk!!! Absolute aanrader!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , qua portie juist grote , voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geopend in corona tijd, bijna geen gasten binnen gehad en dan zulke heerlijke gerechten bezorgen .....als doorgewinterde horecaman zeg ik "CHAPEAU" !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten uitstekende kwaliteit en er komen steeds lekkere dingen bij de kaart wordt ook voor afhalen steeds uitgebreider. En steeds een leuke aanbieding heerlijk.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en vriendelijk personeel. Gekozen voor ophalen, werkt goed.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verzorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Baklava was jammie

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, klein puntje van kritiek: de frietjes waren aan de slappe kant.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed heet. Duurde wat langer voor bezorging, maar dat kwam door drukte (= goed teken). Wij werden zelfs gebeld dat het iets later werd. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ..heel fijne dat er een mailtje gestuurd wordt over de status van de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Authentieke smaak, mooie porties.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De lamskotelletten waren prima, de kip was nogal taai. Het geheel was eigenlijk nogal weinig. Dit was onze eerste keer bij deze Griek. Of het een vervolg krijgt, daarover aarzelen we nog.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer. De bestelling was precies op tijd klaar. Het eten was lekker, al had de gyros wel wat kruidiger gemogen. Hoeveelheid is ook voldoende. En alles warm mee gekregen naar Oegstgeest. Kom zeker terug!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima moet alleen betalen voor een plastictas die je niet krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten goed warm en smakelijk. Vlotte bezorging.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super lekker. Alleen de patat erg slof. Als ik een advies mag geven graag de patat in een papieren zak. Patat blijft hierdoor knapperig.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd!! En dan eten maar...het was lekker maar niet bijzonder. Te gewoon allemaal en voor ons toch maar iets anders de volgende keer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goed warm en prettig verpakt. Super vriendelijk geholpen en

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De tzaziki was matig, weinig knoflook, verder was het heerlijk. De porties zijn ruim voldoende.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had beloofd te reageren, ondanks dat het te lang duurde voordat het eten kwam en jij het eten zelf kwam brengen wil ik even zeggen dat het lekker was maar de schotel was voor mijn man te weinig. Zodra jullie restaurant open gaat dan komen we een keer eten! Jij bent een vrolijk mooi mens

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk !!!!! Op tijd . enorme portie

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super veel eten voor weinig geld

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor het eerst en zeker NIET voor het laatst. Het was heerlijk

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik durf het haast niet te zeggen maar het was weer heerlijk.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten! Zeker aan te raden!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WIJ hebben heerlijk gegeten van hetgeen wij besteld hadden. Alles was lekker warm, keurig verpakt en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.Een speciaal compliment van mijn man voor de heerlijke sparring Alleen miste hij zij glaasje Ouzo. (grapje)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou hier elke dag wel willen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed gekruid. Zeker een aanrader. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor de gemeente Teylingen. Vandaag eten gehaald, was keurig op tijd klaar en bovendien heerlijk. Met 6 personen enorm genoten van voorgerechtjes, hoofdgerecht maar ook een toetje, De baklava is een echte aanrader, eigenlijk alle gerechten waren even lekker. Wij gaan hier zeker terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede toevoeging voor Sassenheim. Ruime porties met zeer smakelijk eten. Tzatziki zoals het hoort, mals gegrild vlees en lekkere rijst. Zodra het weer kan, gaan we er graag een keer eten.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit!! Lekker en veel.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En alweer een fantastische maaltijd door Kastelli geregeld. We hebben alweer heerlijk gegeten ga zo door Nikos.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk . kipgyros en tzaziki Grote portie Goed gekruid Top !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten. Leuk team mensen. Prijs stevig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst hier besteld en afgehaald Het eten stond keurig op de afgesproken tijd klaar. Het was bij thuiskomst goed warm en meer dan voldoende. Een aanwinst voor Sassenheim. Veel succes Nikos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes gyros gehaald!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat liever apart in een zakje en de rijst was niet gaar. De rest was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten en lekker warm. Bezorging kwam 15 minuten later, maar er was over gebeld,dus daarom niet erg voor ons.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een héérlijke Griekse sfeer proef je als je je bestelling ophaald!!, Een warm gezellig en heel vriendelijk ontvangst! En dat ondanks de drukte, echt top! En t eten was ook héérlijk! Een aanwinst voor de bollenstreek μπράβο Καστέλλι

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was goed geregeld. Lekker gegeten. Aanwinst voor Sassenheim.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en netjes bezorgd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed en lekker op tijd,aanrader en de Keuze is reuze

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was héérlijk alleen de kalamari vond ik wat minder

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, het voelde als thuis uit eten.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en een welkome aanvulling in Sassenheim! Eten was op afgesproken tijdstip klaar om Afgehaald te worden. Top!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk lekker grieks eten. de gyros is om te smullen

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van vlees was lekker van smaak. Geleverde bijgerechten zoals rijst, sla erg minimaal. Prijs aan de hoge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed op temperatuur. Kwalitatief en kwantitatief was het vlees heel goed. Salade was ook goed. 20 min wachten na het aangegeven afhaaltijd was geen probleem. Helaas was er geen rijst meer bij het vega menu. Dat werd frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Heerlijke gyros en netjes verpakt. Door de (corona)drukte duurde het wat langer, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vertraging en kreeg zelfs een drankje aangeboden tijdens het wachten. Keurig!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het eten, de bestelling kwam keurig op tijd ( het zou iets warmer mogen zijn als dat mogelijk is) maar de kwaliteit was uitstekend en wij gaan er zeker regelmatig bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de medewerkers erg vriendelijk. Ondanks de drukte hebben wij niet lang op het eten hoeven wachten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst bij jullie besteld. Erg lekker en ruime porties.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de tweede keer dat we wat besteld hebben. Was weer heerlijk. En we hadden het binnen een half uur binnen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar, heerlijk gegeten, TO KASTELLI schotel voor 2 personen was meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was erg droog, maar wel prima van smaak. De kalemaria waren smakeloos, de frietjes waren slap en koud. De zalm was daarintegen perfect. Hopelijk is het volgende keer wel beter van smaak

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, lieve bezorgende mevrouw. Keurig verpakt en goed warm en heerlijk op smaak. Ook precies genoeg p.p. Klein puntje van aandacht; voor het lekkere voor twee personen wel teweinig tzaziki

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden weer iets smakelijks uitgezocht en proberen elke keer iets anders uit

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten 1 punt van verbetering er staat op de site welke tijd je het op haalt beter om te schrijven dit duurt plusminus zo lang dus check je mail maar alles was lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , teveel maar fantastische vlees gerechtjes. Topper

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gyros !!!! Goed gekruid Enorme portie

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, goed warm en sneller dan aangegeven.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel en vriendelijke bezorgster top

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was heerlijk. De spiesjes goed gegrild en de Gyros was ook lekker. We zullen de volgende keer Tzaziky erbij bestellen. Was echt goed en best op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag afgehaald bij To Kastelli. Bestelling stond keurig optijd klaar en was netjes verpakt. Eten was goed miste alleen wel de tzatziki bij de schotel (Maar zit er dan ook niet standaard bij). Lekkerste waren wel echt de toetjes (tiramisu en chocolade taart).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. Mooi op tijd bezorgd. Hopen binnenkort in jullie restaurant te komen eten. Eindelijk een Grieks restaurant in Sassenheim. Zijn er erg blij mee. Welkom in Sassenheim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker vlees. Bijgerechten waren lekker en vers. Ruimvoldoende patat en salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super. Eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten rook heerlijk. Het gehakt, het stoofgerecht en de gyros waren goed van smaak. De souvlaki spiesjes waren te droog en daardoor taai, niet lekker. De kruidige rijst smaakte er goed bij. De patatjes worden al snel koud en niet zo lekker meer. Stokbrood was vers en de bakjes met Griekse salade gevarieerd met genoeg dressing voor de smaak.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De moussaka had naar mijn mening iets te veel kaneel. De gyros was super lekker en mooi mager. De mixed grill was ook héél goed. Net als de salades, het was echt smullen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten. Smaak top. Geen droge hap. En snel geleverd. Gaan nog een keer bestellen

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. En het personeel ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en aardig personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere schotel voor 2 personen met warme en koude gerechten afgehaald. Warme en vriendelijke ontvangst in de zaak, netjes verpakt in een gesealde verpakking. Thuis heerlijk gegeten. Lekker en benieuwd naar meer. Komt volgend weekend waarschijnlijk.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lijkt prijzig maar de kwaliteit is er wel naar. Lekker en kwalitatief goed. Met een half uur eten in huis.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Lamskoteletten (Specialiteit van het huis) zijn voor herhaling vatbaar, maar de volgende keer willen we er ook retsina bij

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles nog prima warm zelfs na t even zoeken om mn adres te vinden.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Absolutely amazing food quality'

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten. De saus bij de kalemari mag wat ruimer bemeten zijn

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en goed. Wat aan de prijs vindt ik persoonlijk. Alleen erg ontevreden over de knoflook erg duur voor de hoeveelheid die je krijgt en twas niet echt lekker had de overheerlijke Griekse knoflooksaus verwacht en dan valt deze erg tegen. Nogmaals verder lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, niet vet, vers en goede smaken. Lijkt me leuk om in het restaurant zelf te eten.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!! Genoten! Wel jammer dat we 1 bakje tzatziki moesten delen met 5 pers. Daar hadden we meer van verwacht. Misschien de volgende keer?

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke site. Vriendelijke bezorging met een lach. Een aanwinst voor Sassenheim. En vooral, het was heerlijk eten.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede bezorgservice

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is kwaliteit die ik gewend ben van een ander top sterren restaurant. Heerlijke chicken wings, perfecte giros en de lamskoteletten waren helemaal fantastisch. Petje af Nikos ik heb genoten en ik ga zeker opnieuw bestellen en kan bijna niet wachten tot je open gaat om gasten te ontvangen want ik ben er zeker van dat het dan nog lekkerder is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pita Giros was erg lekker. De schotel iets minder. Patat was slap en hoeveelheid aan de matige kant voor €16,50.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Tokastelli is een aanwinst....... Bestellen via een duidelijke site en ook ophalen op aangegeven tijdstip. De dolmades en de tokastelli schotel smaakten prima. Warm en voldoende..... Voor herhaling vatbaar.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor Sassenheim. Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verpakt, smaak is goed. Beetje weinig patat. Gyros had iets langer gebakken mogen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren hier voor het eerst gehaald. De bifteki smaakt geweldig en heeft een heerlijke champignonsaus. De kapsalon met giros is ook heel lekker, vlees is heel mals 👌 We gaan hier zeker nog een keer terugkomen. En ik zorg ervoor dat dit restaurant ook bij TripAdvisor op de site komt, met een goede recensie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen ging super, vriendelijke mensen. Het eten was lekker, maar we hadden graag wat meer patatjes bij de maaltijden gezien.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Bedankt voor uw reactie. Deze speciale borden zijn zo en daar passen geen patatjes meer. Maar sowieso wij zijn niet gierig met patatjes. Volgende keer doe ik wat extra. Bedankt, Nikos

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita gyros waren echt heel erg lekker. Dat gaan we vaker doen. De service was vlot en vriendelijk.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:BEDANKT. We zullen altijd met passie en liefde gaan werken. Nikos

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was helaas niet helemaal warm meer. Wel was alles heerlijk op smaak en mals. Ook de tsatsiki was heerlijk!!

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Bedankt voor uw reactie. Ik heb mijn team ingelicht dat ze better moeten opletten. Nikos

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is was heerlijk en werd op tijd bezorgd.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Met veel liefs. Nikos

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vrolijke eigenaar, super snel was onze bestelling klaar, en het Griekse eten was super mals en volgens een kenner in ons gezin proefde hij de enige echte Griekse keuken. Een aanrader dus kan niet wachten tot het restaurant open gaat!

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:WAT EEN GEWELDIGE REACTIE!!!. Mijn dank is erg Groot. Ik heb het beloofd, en ik zal he t blijven doen. En met veel liefde voor mijn gasten. Dank u wel. Nikos

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

de gyrosschotel was zalig!

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Jullie zijn geweldig, dat u mijn kwaliteit en smaak waardeert. Veel liefs, Nikos

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was klaar om de afgesproken tijd, goed verpakt & bestond uit grote porties. De Griekse salade was erg lekker (heerlijke tomaten en feta) en de friet was goed krokant. De tzatziki smaakte goed en al het vlees was goed klaargemaakt. Ik had alleen een paar pezen en stukjes vet in de gyros, maar er was meer dan genoeg lekker vlees om dat goed te maken! Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Voor de (kleine stukjes vet sliertjes) kan ik niks aandoen, want het hoort bij het procureur vlees. Ik dank u zeer voor het mooie reactie. Nikos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gyros, goede grote porties. Wij hadden besteld. Ook de pita gyros was heerlijk, het waren de echte Griekse pita's. Heel benieuwd naar het restaurant wanneer ze open zijn!

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Nikos heeft beloofd om Originele Griekse keuken in Teylingen te laten proeven. Bedankt voor uw reactie. Nikos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten en precies op de tijd dat we het wilde was het klaar.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Met respect. Tot uw Dienst. Nikos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Komen zeker nog een keer terug.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Wij danken u. Team TO KASTELLI

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij jullie besteld en het viel zeker niet tegen. Ik denk, dat al het in het restaurant wordt opgediend, het nog wat beter is..patat kan dan wat knapperiger. De salade was wel erg basic, mag iets uitgebreider. We zijn benieuwd naar de andere gerechten!

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Bedankt voor uw reactie. Nikos

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita giros en feta saganaki heerlijk!! Service in eerste instantie erg vriendelijk. Extra losse pita besteld en die niet gerekend. We hadden de tapenades trio hellenique besteld alleen zat er geen brood bij. Dit staat wel op menu beschreven en stond ook op de bon. Na telefonisch contact werd gezegd er hoort geen brood bij en ik heb de pita niet berekend. Met als gevolg dat dit in de koelkast staat want zonder brood eet je het niet. Erg jammer want de rest was heerlijk. En kan ik zeker aanraden.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Hallo Lieve Familie Rozendal. Bezorger is net vertrokken. Jullie krijgen van Nikos een Kado. Broodjes en Grote Tzatziki komt er nu aan. Liefs, Nikos

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte zeer goed. Wij hadden de Pikilia besteld, alleen hadden wij niet verwacht dat er zoveel smeersels bij zouden zitten (misschien in de toekomst serveren met brood?) De dolmades die erbij zaten waren zeer smakelijk en groot, niet van die flutdingetjes ten groote van een sigaar, maar ongeveer het formaat van een flinke kroket. Als toetje hadden wij de chocoladetaart en deze was niet machtig, maar juist licht en luchtig, wat voor mij een zeer aangename verrassing was. Voor de rest smaakte het echt lekker, authentiek Grieks. De eigenaar is ook een echte Griek: gezellig, hartelijk en maakt een praatje met iedereen. Dus ευχαριστώ voor het lekkere eten en tot de volgende keer!

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Metr respect voor uw reactie. Nikos

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, was goed warm. Wel wat weinig bijgerechten bij een schotel. Zeker de Tzazikki mag wel wat meer. Gaan er zeker nog een keer heen.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Bedankt voor uw response. Nikos

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten! Gezellige dame en meneer bij afhalen met een zeer goede klantenservice. Het eten voor 2 personen (we zijn grote eters) de grote schotel was meer dan genoeg. We hadden zelfs nog over.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Dag Bob. Graag gedaan. Nikos

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Fidan, Wij zullen ons best voor jullie blijven doen. Nikos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer om 18.00 wilde we het gebracht hebben dat werd om 18.45 De Giros was niet erg warm Patat koud en slap Hoop een volgende keer beter.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:heel erg bedankt voor uw reactie en begrip. Nikos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker 4 sterren waard. We waanden ons even weer in griekse sferen. Zeer smaakvol. Komen zeker eens eten als het restaurant klaar is. Bedankt Nikos. 👌👍

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Zulke reacties geven mij en mijn team meer moed, en mijn passie wordt versterkt. BEDANKT. Nikos

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Andy, Thanks. Nikos

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel oké maar mistte saus. Was erg weinig voor twee. Vlees was een beetje droog.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Bedankt voor uw response. Ik zal persoonlijk de volgende keer mijn team verwittigen om op te letten. Nikos

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld helemaal top goede ontvangst bij afhalen zeker voor herhaling vatbaar dat maar gauw het restaurant open gaat 👍

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Met respect voor uw response. Nikos

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet goed! Bij de Girosschotel bevond zich geen tzatziki en salade wat dus wel had gemoeten. Op de pita giros zat weinig tzatziki met veel te weinig knoflook, dit moet veel beter. Conclusie de prijs/ kwaliteit verhouding klopt niet.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Mevrouw Smit, goede dag. Ik ben in Sassenheim gekomen om met respect al mijn gasten te behandelen. Mijn reputatie van 40 jaar ervaring ga ik niet bederven met een tzatziki en salade. U hebt in het bord zelf gezocht, maar niet gekeken in die aparte plastic tas. 1 bakje tzatziki en een bakje salade zijn apart verpakt. Als het niet zo is dan had u maar gebeld en ik breng het persoonlijk. Om zo een reactie te plaatsen als SLECHT!!! Is niet zo netjes voor iemand die met zoveel liefde zijn werk doet. Nikos de Griek

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij To Kastelli. Pikilia voor 2 + een Griekse salade. Prima eten en bij afhalen de beloofde 20% korting. Wij gaan zeker nog een keer hier eten of bestellen.

Reactie van Grieks Restaurant To Kastelli:Bedankt voor uw response. Nikos